Sítanfolyam december 27-31.

sitabor ujhelySok szeretettel várjuk Sátoraljaújhelybe a síelni vágyó gyerekeket és felnőtteket, az iskolai téli szünet idejére szervezett hagyományos sí tanfolyamunkra. Az oktatás a Zemplén Kalandparkban található sípályán kerül megrendezésre.

Bővebben: Sítanfolyam december 27-31.

   

AUSZTRIAI SÍTÁBOR 2017 márciusában

murau2017. március 5.-11. (7 nap/6 éj) 5 nap síelés

2017 márciusában ismét megszervezünk a hagyományos sítáborunkat Ausztriában. Idén sem bízzuk a véletlenre és a tavalyi jól bevált helyszínre utazunk, igazi alpesi környezetbe. A sípálya teteje 2118 m! Nagyon hóbiztos, és igen kedvelt a magyar sízők körében. Köszönhető ez a közelségének, a sok kék pályának, amelyeken ideális körülmények között lehet a nálunk megszerzett sítudást tovább csiszolni. A táborban kezdőoktatást nem tartunk! A sízést 5 napra tervezzük. A pályák nagy része hóágyúzott, nagyon hóbiztos! A szezon december 03.- től április elejéig tart, és ezt be is tartják!

Bővebben: AUSZTRIAI SÍTÁBOR 2017 márciusában

   

ÚJDONSÁG! Val di Fiemme

sitaborozokDolomitok /Olaszország
2017. márc. 26-ápr. 01. (7 nap-6 éj) vas-szomb.

Az előttünk álló szezonban első alkalommal szervezünk a csodaszép Val di Fiemme völgybe sítábort.
57 lift és 140 km hosszú, 75 %-ban hóágyúzott, kiválóan kezelt és modern ülőliftekkel felszerelt sípályák!
A síszezon nagy részére jellemző a verőfényes napsütés és a temperamentumos „olaszos" hangulat.

Bővebben: ÚJDONSÁG! Val di Fiemme

   

Futóverseny és szezonnyitó 2016

futo bagoly thII. Zemplén Terep Félmaraton
VII. MAGASHEGYI FUTÓVERSENY és SÍISKOLA SZEZONNYITó
2016. szeptember 18.
SÁTORALJAÚJHELY

Idén már hetedik alkalommal rendezzük meg a Magashegyi Futóversenyt, amelyhez már másodzben a Zemplén Terep Félmaraton versenyzői is csatlakoznak.

A célba érkezést követően sok szeretettel várunk mindenkit a Síiskolában! Gyertek, teszteljétek tudásotokat az ügyességi és egyensúly játékainkon! Személyes tanácsadással segítünk a téli felkészülésben! Bemutatjuk őszi és téli programjainkat. Megismerkedhettek síoktatóinkkal. Ingyenes lehetőség a sífelszerelések és a műanyagpálya kipróbálására a síiskola előtti kis tanulópályán síoktatóink vezetésével.

A részletes információk az alábbi linkeken érhetők el:

Részletes kiírás

Versenyszabályzat

Nevezési lap 2016

   

Hol talál meg bennünket?

kabala figurank th
Sok szeretettel várjuk a tanulni vágyókat síiskolánkba!

Előzetes bejelentkezés, időpontegyeztetés: 06 70 214 4956

Általános információk: 06 30 9650 590

 

 

 

 

 

   

GPS-adataink

A síiskola GPS-adatai: N: 48,40573 E:21,63490
   

Síoktatás télen-nyáron

Újhelyi SíiskolaJól felszerelt síiskolánk egész évben várja a tanulni vágyókat. Az időjárás ellenére is várjuk a tanítványok jelentkezését. Előzetes bejelentkezés telefonon az esti órákban. Magyarország egyik legújabb síiskolája egy különleges létesítményen, 2009 őszén jött létre. A decemberben átadott Zemplén kalandparkban található és egyedülálló méretekkel, felszereltséggel rendelkező 4 season műanyag sípályája kiváló lehetőséget biztosít a sítudás fejlesztésére.

Akik még csak most játszadoznak a tanulás gondolatával, azoknak kifejezetten ajánljuk, mert ideális körülmények között teheti meg az első lépéseket, és sajátíthatja el a síelés alapjait.

Oktatóink nem tartózkodnak állandóan a sípályán, ezért kérünk minden érdeklődőt előzetesen telefonon érdeklődjön és egyeztessen időpontot!!!

Bővebben: Síoktatás télen-nyáron

   

Fontos tudnivalók

Kedves Tanulók, Tisztelt Szülők!
Mielőtt megvásárolják a síbérletet és befizetnek oktatásra, kérjük, olvassák el az alábbi használati feltételeket az Ön és a többi tanuló, valamint a zavartalan oktatás érdekében!

Bővebben: Fontos tudnivalók

   

Sátoraljaújhely képeslapokon

2011. február elején jelent meg a Takács Norbert: Sátoraljaújhely képeslapokon című könyve gyönyörű kivitelben 116 kiválóan szerkesztett színes oldalon. A könyv különleges képet mutat a 100 évvel ezelőtti város mindennapjairól, épületeiről.
A kiadvány dedikálva megvásárolható a síiskolában 3500 Ft-os áron valamint megrendelhető.
A megrendelt példányok postai úton kerülnek kézbesítésre (Magyarországon belül a postai kézbesítés és a csomagolás díja 850 Ft).
Rendelés: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.