Újhelyi Síiskola: síoktatás az ország legnagyobb műnyag sípályáján és havon

Hol talál meg bennünket?

Sok szeretettel várjuk a tanulni vágyókat síiskolánkba!

Előzetes bejelentkezés, időpontegyeztetés: 06 70 214 4956

Általános információk: 06 30 9650 590

Partnerünk a Hegyalja Vendégház

Olyan szállást szerettünk volna megformálni a zempléni hegyek között, ahol a vendégeknek nem kell kompromisszumot kötniük. Ezt valósítottuk meg a Hegyalja Vendégházban, Mikóházán, ahol színvonalas körülmények között, egy modern stílusban berendezett, 6+2 fős szállással várjuk a pihenni vágyókat.
Látogasson el weboldalunkra, tekintse meg képeinket és jöjjön el hozzánk!

GPS-adataink

A síiskola GPS-adatai: N: 48,40573 E:21,63490

Síoktatás télen-nyáron

Jól felszerelt síiskolánk egész évben várja a tanulni vágyókat. Az időjárás ellenére is várjuk a tanítványok jelentkezését.

Míg a síiskolánkban a testi aktivitásra összpontosítunk, elismerjük, hogy sokan keresik a szellemi szórakozás formáit is, mint például a magyar online kaszinó lehetőségeit. Ezek az online platformok kényelmes szórakozást kínálnak a pihenés idején.

Előzetes bejelentkezés telefonon az esti órákban. Magyarország egyik legújabb síiskolája egy különleges létesítményen, 2009 őszén jött létre. A decemberben átadott Zemplén kalandparkban található és egyedülálló méretekkel, felszereltséggel rendelkező 4 season műanyag sípályája kiváló lehetőséget biztosít a sítudás fejlesztésére.

Akik még csak most játszadoznak a tanulás gondolatával, azoknak kifejezetten ajánljuk, mert ideális körülmények között teheti meg az első lépéseket, és sajátíthatja el a síelés alapjait.

Oktatóink nem tartózkodnak állandóan a sípályán, ezért kérünk minden érdeklődőt előzetesen telefonon érdeklődjön és egyeztessen időpontot!!!

Bővebben: Síoktatás télen-nyáron

Fontos tudnivalók

Kedves Tanulók, Tisztelt Szülők!
Mielőtt megvásárolják a síbérletet és befizetnek oktatásra, kérjük, olvassák el az alábbi használati feltételeket az Ön és a többi tanuló, valamint a zavartalan oktatás érdekében!
Bővebben: Fontos tudnivalók