Futóverseny

Futóverseny és szezonnyitó 2016

futo bagoly thII. Zemplén Terep Félmaraton
VII. MAGASHEGYI FUTÓVERSENY és SÍISKOLA SZEZONNYITó
2016. szeptember 18.
SÁTORALJAÚJHELY

Idén már hetedik alkalommal rendezzük meg a Magashegyi Futóversenyt, amelyhez már másodzben a Zemplén Terep Félmaraton versenyzői is csatlakoznak.

A célba érkezést követően sok szeretettel várunk mindenkit a Síiskolában! Gyertek, teszteljétek tudásotokat az ügyességi és egyensúly játékainkon! Személyes tanácsadással segítünk a téli felkészülésben! Bemutatjuk őszi és téli programjainkat. Megismerkedhettek síoktatóinkkal. Ingyenes lehetőség a sífelszerelések és a műanyagpálya kipróbálására a síiskola előtti kis tanulópályán síoktatóink vezetésével.

A részletes információk az alábbi linkeken érhetők el:

Részletes kiírás

Versenyszabályzat

Nevezési lap 2016

 

Eredmények 2015

A 2015. évi verseny eredményei:

3850 m - korcsoportos eredmények

10 km - korcsoportos eredmények

21 km - korcsoportos eredmények

 

 

 

Magashegyi Futóverseny 2012 - eredmények

futo_bagoly_thÖsszesen nyolc kategóriában hirdettünk győztest az idei Magashegyi Futóversenyen. Névsoruk: Ali Dóra, Hutkai Flóra, Stiller Dénes, Takács Dániel. A győztes váltók: Apró ÁVG, Fürge
rókalábak, Kengyelfutó gyalogkakukk és Gepárdok.


A végeredmény itt olvasható.

   

Magashegyi Futóverseny 2011 - eredmények

Immár hagyományossá váló sportnapot tartottunk szeptember harmadik hétvégéjén. A tavalyi kezdeti próbálkozás után nagy izgalommal láttunk a verseny szervezéséhez és lebonyolításához. Szerencsére idén az égiek csodálatos idővel jutalmazták mindazokat a lelkes sportolókat akik, elhatározták megméretik magukat a hegyre futásunk során.

Bővebben: Magashegyi Futóverseny 2011 - eredmények

 

Magashegyi futóverseny 2010 - eredmények

2010. szeptember 19-én vasárnap rendeztük az első Magas-hegyi futóversenyt és ennek folytatása volt a síiskola első nyílt napja. Sajnos az égiek nem jártak a kedvünkben ezen az őszi vasárnapon.
Az egésznapos eső és borongós idő ellenére 32 elszánt futó és 18 váltó vágott neki a 4000 méteres távnak, amely még 225 m szintkülönbséget is tartalmazott. Hihetetlen kitartással rótták a métereket és mind a 86 versenyző célba is érkezett, ahol a síiskola oktatói frissítőkkel várták a hegy leküzdőit.

Bővebben: Magashegyi futóverseny 2010 - eredmények