Kölcsönző

Újhelyi Síiskola kölcsönzőSíiskolánk az oktatásra jelentkezők részére a foglalkozások idejére kedvezményes áron felszerelést tud biztosítani. Eszközeink elsősorban új ELAN sífelszerelések valamint Atomic sílécek. Nagyobb csoportok érkezése esetén kérjük, jelezzék előre a pontos igényeket, mert a síiskola házában – helyszűke miatt – csak korlátozott számban tartunk síléceket és sícipőket.

 

Sícipőinket minden egyes használat után a síkölcsönzőkben használatos és elfogadott fertőtlenítőszerrel kezeljük!

 

Újhelyi Síiskola - snowboard kölcsönzésSnowboardjaink step-in kötéssel felszerelt oktatódeszkák, amelyek nagyon megkönnyítik a felszerelés fel- és levételét. A műanyag felület megfelelő csúszási feltételekkel rendelkezik a mozgás elsajátításához, és száraz időszakban megkíméli a tanulókat az átázástól.

Árainkról itt tájékozódhat.

   

Műanyagról, sípályáról, felvonókról

Neveplast műanyagpálya SátoraljaújhelyenA NEVEPLAST olasz cég új fejlesztésű műanyag pályája lehetőséget biztosít az egész évben történő sízésre. Ezen a felületen síelni hasonló érzés mint a kemény letaposott havon. A tanulás kezdetén nem okoz különösebb nehézséget az alapok elsajátítása és az itt megszerzett tudás kiválóan használható a havon történő téli síeléseink alkalmával. Kifejezetten azért ajánljuk mindenkinek, mert egész évben lehetőséget biztosít a gyakorlásra, fizikai állapotunk fenntartására, fejlesztésére. Előnye, hogy a legfárasztóbb kezdeti mozgásokat megfelelő körülmények között, kellemes környezetben és időjárási viszonyok között lehet megtenni.

 

Az első lépések megtételéhez egy teljesen egyenes, sima felület áll a rendelkezésünkre, ahol félelemmentesen, játékosan ismerkedhetünk meg felszerelésünkkel. Oktatólejtőnk ideális lejtésű, biztonságos, és már egészen kicsi kortól (3-4 évesek számára is) alkalmas a tanulásra.

Oktatáson Első csúszás

A tanulópályához tartozó mozgójárda mindenki számára óriási segítség, mert használatával és természetesen oktatóink segítségével pár óra alatt önálló síelőkké válhatunk.

Mozgójárda Felvonózom

A továbblépés lehetőségei is adottak, mert a tányéros POMA lift már nagyobb magasságokba viszi fel a bátrabbakat. Aki még soha nem síelt műanyagon, de jó síelőnek érzi magát annak igazi kihívás és jó technikai képzés ezen a felületen gyakorolni. A legmodernebb kanyartechnikai elemek is kivitelezhetők, megsíelhetők a sípályán ezért bátran ajánljuk minden tanulni vágyó számára.

siiskola tabla th  siiskola tavlati th 
 palyaterkep th  tanitvanyok trh
 mozgojarda th  sipalya th
 kabala figurank th  minifunpark th

 

Természetesen téli körülmények között is kiválóan használható oktatásra a sípálya.

A műanyag sípályára nem kell bevaxolni a síléceket mert a csúszórétegként használt parafint a pályára kenik fel.

Tanítványaink oktatásainkon használhatják a saját felszerelésüket.