Sítanfolyam 2017. december 27-31.

sitabor ujhelySok szeretettel várjuk Sátoraljaújhelybe a síelni vágyó gyerekeket és felnőtteket, az iskolai téli szünet idejére szervezett hagyományos sítanfolyamunkra. Az oktatás a Zemplén Kalandparkban található sípályán kerül megrendezésre. A sítanfolyam ideje: 2017. december 27-31. szerdától vasárnapig.

Bővebben: Sítanfolyam 2017. december 27-31.

   

ÚJDONSÁG! Val di Fiemme

sitaborozokDolomitok /Olaszország
2018. márc. 11. – márc. 17. (7 nap-6 éj) 5 sínap! ( vas-szomb.)

Az előttünk álló szezonban ismét megszervezzük a csodaszép Val di Fiemme völgybe sítáborunkat.
57 lift és 140 km hosszú, 75 %-ban hóágyúzott, kiválóan kezelt és modern ülőliftekkel felszerelt sípályák!
A síszezon nagy részére jellemző a verőfényes napsütés és a temperamentumos „olaszos" hangulat.

Bővebben: ÚJDONSÁG! Val di Fiemme

   

AUSZTRIAI SÍTÁBOR 2018 márciusában

murau2018. március 18.-23. (6 nap/5 éj) 4 nap síelés

2018 márciusában ismét megszervezünk a hagyományos sítáborunkat Ausztriában. Idén sem bízzuk a véletlenre és a tavalyi jól bevált helyszínre utazunk, igazi alpesi környezetbe. A sípálya teteje 2118 m! Nagyon hóbiztos, és igen kedvelt a magyar sízők körében. Köszönhető ez a közelségének, a sok kék pályának, amelyeken ideális körülmények között lehet a nálunk megszerzett sítudást tovább csiszolni. A táborban kezdőoktatást nem tartunk! A sízést 5 napra tervezzük. A pályák nagy része hóágyúzott, nagyon hóbiztos! A szezon december 03.- től április elejéig tart, és ezt be is tartják!

Bővebben: AUSZTRIAI SÍTÁBOR 2018 márciusában

   

SÍISKOLA SZEZONNYITÓ

egyensuly 1 th2016. szeptember 18-án a futóverseny alatt, illetve a célbaérkezést követően sok szeretettel várunk mindenkit a síiskolában.
Gyertek, teszteljétek tudásotokat az ügyességi és egyensúlyi játékainkon!
Személyes tanácsadással segítünk a téli felkészülésben.
Bemutatjuk őszi és téli programjainkat. Megismerkedhettek síoktatóinkkal.
Ingyenes lehetőség a sífelszerelések és a műanyagpálya kipróbálására a síiskola előtti kis tanulópályán síoktatóink vezetésével.

 

 

 

 

 

   

Volt SNOW és SHOW is a 2013-as SNOWSHOW-n

snowshow2013. február 9-10-én lezajlott a II. SnowShow a sátoraljaújhelyi Zemplén Kalandparkban.


Február 9-én hatalmas érdeklődés mellett megrendezésre került a II. Boda Pál Kupa, ahol a legkisebbektől a legrutinosabb „öreg rókáig" mindenki összemérhette a sítudását a versenyen. Rekordszámú nevezés mellett, 22 kategóriában hirdettünk eredményt, külön köszönet a Boda családnak, akik szép számmal neveztek a versenyre.

Bővebben: Volt SNOW és SHOW is a 2013-as SNOWSHOW-n

   

Sítábor összefoglaló - 2011 . szilveszter

szilveszteri_tabor_thNagy öröm a gyerekeknek a téli szünet, és nagy öröm nekünk síoktatóknak. Idén 3. alkalommal szerveztük meg - a most már bátran hagyományosnak mondható - sí táborunkat. Minden évben ez az egyik legsikeresebb programunk, amelyre az ország minden részéből érkeznek gyerekek. Oktatásunkra Szegedtől kezdve Budapesten keresztül Sátoraljaújhelyig igen szép számú jelentkező akadt és hatalmas lelkesedéssel láttunk a közös tanuláshoz.

Bővebben: Sítábor összefoglaló - 2011 . szilveszter

   

Kossuth-staféta

Idei évben 2011. május 7-én a síiskola csapata is képviseltette magát a környék egyik legnépszerűbb sporteseményén a Kossuth stafétán. Az oktatók közül Zoli és Norbi futottak, és kiegészültünk két fiatal versenyzővel (Tóth Marko, és Majoros Máté személyében) akik nagy odaadással küzdöttek a csapatért. Előzetes terveink szerint valahol az első egyharmadban szerettünk volna végezni.

Bővebben: Kossuth-staféta

   

GPS-adataink

A síiskola GPS-adatai: N: 48,40573 E:21,63490
   

Sátoraljaújhely képeslapokon

2011. február elején jelent meg a Takács Norbert: Sátoraljaújhely képeslapokon című könyve gyönyörű kivitelben 116 kiválóan szerkesztett színes oldalon. A könyv különleges képet mutat a 100 évvel ezelőtti város mindennapjairól, épületeiről.
A kiadvány dedikálva megvásárolható a síiskolában 3500 Ft-os áron valamint megrendelhető.
A megrendelt példányok postai úton kerülnek kézbesítésre (Magyarországon belül a postai kézbesítés és a csomagolás díja 850 Ft).
Rendelés: Ez az email cím védett a spam robotoktól, a megtekintéséhez engedélyezni kell a Javascriptet.
   

Síoktatók az Újhelyi Síiskolában

2010. október 2-3-án, Sátoraljaújhelyen, a Magas-hegyen létesített műanyag sípályán tartja szezonnyitó összejövetelét és idei első szakmai napját a Síoktatók Magyarországi Szövetsége. A szakmai szervezet tagjait az Újhelyi Síiskola, valamint Sátoraljaújhely városa és a Zemplén Kaladpart hívta meg. A sípálya a síoktatók számára szakmai szempontból is nagyon érdekes, hisz itt van Európa legnagyobb műanyag pályája. Miután hazánkban a havas napok száma, illetve a síelésre alkalmas terepek száma meglehetősen korlátozott, a műanyag pályák jelenthetnek alternatívát a síoktatásban.

A síoktatók a programban megtekintik az Újhelyi Síiskolát, a Zemplén Kalandparkot. Szombaton 16.00 órától pedig a műanyag pályán a Fogarasi Síiskola gyerekcsapata formációssí bemutatót tart.

Részletek a www.sioktatas.hu oldalon.

   

Fontos tudnivalók

Kedves Tanulók, Tisztelt Szülők!
Mielőtt megvásárolják a síbérletet és befizetnek oktatásra, kérjük, olvassák el az alábbi használati feltételeket az Ön és a többi tanuló, valamint a zavartalan oktatás érdekében!

Bővebben: Fontos tudnivalók