Újhelyi Síiskola: síoktatás az ország legnagyobb műnyag sípályáján és havon

Futóverseny és szezonnyitó 2016

futo bagoly thII. Zemplén Terep Félmaraton
VII. MAGASHEGYI FUTÓVERSENY és SÍISKOLA SZEZONNYITó
2016. szeptember 18.
SÁTORALJAÚJHELY

Idén már hetedik alkalommal rendezzük meg a Magashegyi Futóversenyt, amelyhez már másodzben a Zemplén Terep Félmaraton versenyzői is csatlakoznak.

A célba érkezést követően sok szeretettel várunk mindenkit a Síiskolában! Gyertek, teszteljétek tudásotokat az ügyességi és egyensúly játékainkon! Személyes tanácsadással segítünk a téli felkészülésben! Bemutatjuk őszi és téli programjainkat. Megismerkedhettek síoktatóinkkal. Ingyenes lehetőség a sífelszerelések és a műanyagpálya kipróbálására a síiskola előtti kis tanulópályán síoktatóink vezetésével.

A részletes információk az alábbi linkeken érhetők el:

Részletes kiírás

Versenyszabályzat

Nevezési lap 2016

 

Sítanfolyam december 27-31.

sitabor ujhelySok szeretettel várjuk Sátoraljaújhelybe a síelni vágyó gyerekeket és felnőtteket, az iskolai téli szünet idejére szervezett hagyományos sí tanfolyamunkra. Az oktatás a Zemplén Kalandparkban található sípályán kerül megrendezésre.

Bővebben: Sítanfolyam december 27-31.

 

Hol talál meg bennünket?

kabala figurank th
Sok szeretettel várjuk a tanulni vágyókat síiskolánkba!

Előzetes bejelentkezés, időpontegyeztetés: 06 70 214 4956

Általános információk: 06 30 9650 590

 

 

 

 

 

   

Síoktatás télen-nyáron

Újhelyi SíiskolaJól felszerelt síiskolánk egész évben várja a tanulni vágyókat. Az időjárás ellenére is várjuk a tanítványok jelentkezését. Előzetes bejelentkezés telefonon az esti órákban. Magyarország egyik legújabb síiskolája egy különleges létesítményen, 2009 őszén jött létre. A decemberben átadott Zemplén kalandparkban található és egyedülálló méretekkel, felszereltséggel rendelkező 4 season műanyag sípályája kiváló lehetőséget biztosít a sítudás fejlesztésére.

Akik még csak most játszadoznak a tanulás gondolatával, azoknak kifejezetten ajánljuk, mert ideális körülmények között teheti meg az első lépéseket, és sajátíthatja el a síelés alapjait.

Oktatóink nem tartózkodnak állandóan a sípályán, ezért kérünk minden érdeklődőt előzetesen telefonon érdeklődjön és egyeztessen időpontot!!!

Bővebben: Síoktatás télen-nyáron

 

AUSZTRIAI SÍTÁBOR 2017 márciusában

murau2017. március 5.-11. (7 nap/6 éj) 5 nap síelés

2017 márciusában ismét megszervezünk a hagyományos sítáborunkat Ausztriában. Idén sem bízzuk a véletlenre és a tavalyi jól bevált helyszínre utazunk, igazi alpesi környezetbe. A sípálya teteje 2118 m! Nagyon hóbiztos, és igen kedvelt a magyar sízők körében. Köszönhető ez a közelségének, a sok kék pályának, amelyeken ideális körülmények között lehet a nálunk megszerzett sítudást tovább csiszolni. A táborban kezdőoktatást nem tartunk! A sízést 5 napra tervezzük. A pályák nagy része hóágyúzott, nagyon hóbiztos! A szezon december 03.- től április elejéig tart, és ezt be is tartják!

Bővebben: AUSZTRIAI SÍTÁBOR 2017 márciusában

   

1 / 2 oldal

<< Első < Előző 1 2 Következő > Utolsó >>